جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هوش هیجانی راز موفقیت کارآفرینان است

شما لزوماً لازم نیست که باهوش ترین فرد جهان باشید تا موفق ترین باشید. در حقیقت ، افراد دارای ضریب هوشی متوسط معمولاً نسبت به افراد با ضریب هوشی بالا تمایل به عملکرد بهتر در محیط کار دارند و شرکت ها در حال شروع به توجه هستند. هوش هیجانی در چند سال گذشته به عنوان “سس مخفی” موفقیت در دنیای تجارت ظاهر شده است. در واقع ، این یک کیفیت است که بسیاری از سازمان ها این روزها هنگام استخدام تیم های رهبری خود به دنبال آن هستند.

به طور خلاصه ، هوش هیجانی مهارت تشخیص و درک احساسات در دیگران و همچنین خود است. افراد دارای هوش هیجانی به طور کلی در مدیریت احساسات خود و کمک به دیگران در مدیریت آنها خوب هستند.

افراد عاطفی باهوش و همدل هستند – آنها می توانند خود را در کفش شخص دیگری قرار دهند و چالش هایی را از دیدگاه های مختلف مشاهده می کنند ، که می تواند به آنها در حل مشکلات نیز کمک کند. این خصوصیات به طور معمول باعث ارتباط عالی و قابل احترام آنها می شوند. اگرچه هوش هیجانی در محیط کار سنتی بسیار با ارزش است ، اما می تواند برای کارآفرینان بسیار مفید و حتی بسیار مهم باشد.

[block id=”register-free”]

چگونه هوش هیجانی، کارآفرینان را موفقتر می کند؟

  1. بهبود خودآگاهی

دانستن جایی که از نظر عاطفی ایستاده اید می تواند به عنوان یک کارآفرین بسیار مفید باشد. قادر به شناسایی و ابراز سلامتی احساسات خود می تواند عاملی در برابر احساسات شما باشد که وحشی می شود و ادراک شما را تحریف می کند. بهبود هوش هیجانی شما می تواند در تصمیم گیری بهتر به شما کمک کند.

  1. ارتباط موثرتر

اگر با آنها همدلی نکنید ، گفتگوی عمیق با شخصی دشوار است. اگر نمی توانید با احساسات دیگران ارتباط برقرار کنید ، ارتباطات به طور کلی دشوارتر و کم اثرتر است. کارآفرینان با هوش هیجانی بالا می توانند با استفاده از همدلی ، حل مسئله و مهارتهای اجتماعی ، راه حلهایی به وجود آورند ، روابطی محکم ایجاد کنند و در نهایت برنده شوند.

  1. کنترل بهتر بر احساسات

کارآفرینی پیاده روی در پارک نیست. تعداد زیادی از موانع در مسیر موفقیت وجود خواهد داشت و کارآفرینان باید با همه چیز از مشتریان عصبانی یا مشتری های دشوار گرفته تا راه اندازی های ناامیدکننده و مکالمات دشوار سر و کار داشته باشند. شما نمی توانید هر اتفاقی را که افتاده است کنترل کنید ، اما اگر هوش هیجانی بالایی دارید ، می توانید بدون درک کردن آنها یا فوران در یک زمان نامناسب ، در شناخت احساسات خود در موقعیت های سخت بهتر شوید.

در برقراری ارتباط با سرمایه گذاران و سایر متحدین مهم برای تجارت خود ، توانایی کنترل احساسات شما مهم است. یک تیم از بنیانگذاران این مسئله را دشوار دانستند که یکی از آنها با یک سرمایه گذار وارد یک بحث و جدال شدیدی شد که پس از آن شروع به لابی کردن برای اخراج وی کرد.

  1. شناسایی مشتری را به طور مؤثرتری نیاز دارد.

داخل سر مشتری شما می تواند دشوارتر از آنچه فکر می کنید باشد. فرضیه هایی درباره آنچه مخاطبان شما می خواهند آسان باشد ، اما بهترین راه برای شناسایی نیازهای مشتری استفاده از ترکیبی از داده ها و ارتباط مستقیم با مشتریان در مورد تجربیات آنها است. اگر می توانید با مشتریان خود همدلی کنید ، خواهید دید که در کجا می توانید محصول خود را برای متناسب سازی نیازهای آنها بهتر کنید. یا ، شما قادر خواهید بود روش های جدیدی برای بازاریابی موثرتر برای مخاطبان خود پیدا کنید.

  1. اتحاد تیم از طریق رهبری پیشرفته

حتی اگر هنوز در مراحل ابتدایی ساخت یک تجارت هستید ، احتمالاً در مورد زمانی که تیمی برای شما کار می کنند فکر می کنید. رهبران با هوش هیجانی بهترین کارایی را در کارمندان خود به ارمغان می آورند. این پایه و اساس پرورش احترام ، یک دید یکپارچه و روحیه خوب است که به نوبه خود منجر به بهره‌وری بهتر می شود. این امر به ویژه برای کارآفرینانی که هدایت تیمهای از راه دور را دارند مداوم ارتباط برقرار می کنند بسیار مهم است. هوش هیجانی برای رهبرانی که به کارکنان خود نیاز دارند تا از یک دفتر متمرکز کار کنند ، بسیار مهم است.

  1. این شاخص شماره یک موفقیت است.

در پایان ، کارآفرینان نمی توانند هزینه ای برای رشد هوش هیجانی بهتر داشته باشند. تحقیقات نشان داده اند که این عامل در موفقیت و عملکرد بالا است. این صنعت از صنعت به صنعت دیگر ، تأثیر می گذارد و بر کیفیت مراقبت های بهداشتی ، بهبود خدمات به مشتری و تأثیرگذاری بر فرهنگ اداری تأثیر می گذارد.

کارآفرینان افراد محرک و با انگیزه هستند و یک انگیزه درونی برای موفقیت دارند ، اما اغلب افراد از مهارت های لازم برای مدیریت احساسات خود غفلت می کنند و ارتباط خوبی با دیگران دارند. بهبود هوش هیجانی کار دشواری است ، اما کاملاً ممکن است – تا زمانی که یک ذهن باز و تمایل به انجام کار سخت داشته باشید.

 

 خوب است بدانید که هوش هیجانی برای موفقیت در کسب و کار شما چقدر مهم است ، اما چگونه می توانید در خود بهبود ببخشید؟ متأسفانه فرمول جادویی وجود ندارد ، اما برخی از مراحل وجود دارد که می توانید برای گرفتن توپ استفاده کنید.

 

  1. بخوان بخوان بخوان

بیش از 90 درصد از نوازندگان برتر از هوش هیجانی بالاتر از حد متوسط برخوردار هستند و بسیاری از آنها کتابهایی درباره هوش هیجانی و رهبری نوشتند. خواندن در مورد موفقیت هایی که دیگران داشته اند، می تواند به شما نشان دهد که برای رسیدن به اهداف خود چه اقداماتی را باید انجام دهید. یک مکان خوب برای شروع ، نسخه اصلی است: چرا هوش هیجانی می تواند موثرتر از ضریب هوشی باشد؟

  1. گوش کنید و با همدلی تمرین کنید.

در طول مکالمات روزمره خود با همکاران ، دوستان و خانواده ، همدلی را انجام دهید. واقعاً به آنچه گفته می شود گوش دهید و یک قدم به عقب بردارید تا در مورد آنچه ممکن است فکر و احساس کنند فکر کنید. خیلی اوقات ، به جای اینکه واقعاً با همدلی گوش کنیم و به آن پاسخ دهیم ، می خواهیم مکالمه را در یک جهت خاص هدایت کنیم.

  1. با مربی یا مشاور صحبت کنید.

یکی از دشوارترین جنبه های بهبود هوش هیجانی شما این است که می توانید به تنهایی تمرین کنید و یا اینکه می دانید پیشرفت شما چقدر خوب است دشوار است. صحبت با مربی یا مشاور می تواند به شما کمک کند.

زیرا آنها می توانند معیارهای لازم را به شما ارائه دهند و نحوه انجام کار را به طور مداوم ارزیابی کنند. از درخواست کمک نترسید – توسعه هوش هیجانی می تواند چالش برانگیز باشد.

داشتن شخصی در کنار شما این روند را بسیار آسانتر می کند و احتمال موفقیت شما بیشتر خواهد بود.

ارزیابی هوش هیجانی

برای هر کدام از سئوالات زیر تصمیم بگیرید که کدام پاسخ بهترین نگرش یا موقعیت شما را نشان می دهد. سطح موافقیت خود را با سئوالات و موقعیت ها بیان کنید. دور اعداد خط بکشید عدد ۱ ( به شدت مخالفم ) تا عدد ۵ (به شدت موافقم ) که بهترین توصیف از درک شما را بیان می کند:

  • من از احساسات دیگران آگاه هستم.
  • هر احساسی که دیگران در کنار من احساس می کنند من هم احساس می کنم.
  • من سیگنال های نامحسوسی از احساسات دیگران دریافت می کنم.
  • من بینش خوبی از چگونگی احساس دیگران دارم.
  • من ناراحت می شوم وقتی احساسات و عکس العمل های دیگران را می خوانم.
  • من توانایی خواندن احساسات دیگران را دارم.
  • احساسات من به ندرت از کنترل خارج می شوند.
  • من می توانم از اخلاق نادرست خجالت بکشم و به روز خود ادامه دهم.
  • من احساسات مثبت را بسیار قوی تر از دیگران احساس می کنم.
  • من می توانم روحیات خود را تنظیم کنم تا آنها نتوانند بر من غلبه کنند.
  • من به ندرت جنگ عاطفی در درونم دارم که در افکار من دخالت می کند.
  • احساسات من به ندرت شدید می شود که احساس کنم غرق شدم.
  • من مهارت های انسانی خوبی دارم.
  • به نظر می رسد در تعامل با من مردم لذت می برند.
  • من در روابط بین فردی خوب هستم.
  • به طور اجتماعی، من می توانم به عنوان یک فرد دوست داشتنی توصیف شوم.
  • من مهارت های اجتماعی خوبی دارم.
  • من می توانم به عنوان یکی از بازیکنان تیم توصیف شوم.
  • من همیشه از احساسات خود آگاهم.
  • من به خوبی می دانم که چه چیزی باعث می شود تا من تیک عصبی داشته باشم.
  • هر زمان که من در خلق و خوی ناخوشایند هستم من همیشه آن را می دانم.
  • من مشکلی ندارم که احساسات خود و دیگران را توصیف کنم.
  • من می توانم احساساتم را در کلمات قرار دهم.
  • من می دانم که در خلق و خوی تندی دارم قبل از اینکه دیگران این را بفهمند و به آن اشاره کنند.

 

این ابزار چهار حوزه هوش هیجانی را شامل می شود:

واکنش احساسی، تنظیم احساسات، مهارت های بین فردی و خودآگاهی. برای محاسبه نمره خود، اعدادی را که دور آنها خط کشیده اید را با هم جمع کنید. تفسیر نمره زیر را در زیر بخوانید.

۹۶ تا ۱۲۰: شما خودتان را بسیار هوشمندانه احساس می کنید. شما به راحتی قادر به تنظیم احساسات خود هستید، احساسات دیگران را می بینید، و در موقعیت های اجتماعی احساس می کنید که در خانه هستید. شما آگاه هستید که چه کسی هستید و چطور انسانی هستید.

۷۲تا ۹۵: نسبتاً هوش هیجانی خود را درک می کنید. در بیشتر مواقع می توانید احساسات خود را تنظیم کنید، به طور دقیق احساسات دیگران را احساس می کنید، و اغلب در شرایط اجتماعی احساس راحتی می کنید. بیشتر اوقات خودآگاه هستید.

۴۸ تا۷۱: شما تا حدودی هوش هیجانی خود را درک می کنید. گاهی اوقات احساسات خود را تنظیم می کنید، در برخی موارد احساسات دیگران را حس می کنیدو گاهی اوقات در شرایط اجتماعی احساس راحتی می کنید. تا حدودی خودآگاه هستید.

۲۴تا۴۷: شما زیاد هوش هیجانی خود را درک نمی کنید. تمایلی ندارید که احساسات خود را تنظیم کنید، تمایلی ندارید که احساسات دیگران را درک کنید و تمایلی ندارید که در شرایط اجتماعی احساس راحتی کنید. ممکن است خیلی خودآگاه نباشید.

نتیجه می گیریم: هوش هیجانی راز موفقیت کارآفرینان  است و احساسات نقش بسیار مهمی را بازی می کنند.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *